Descoperă poveștile pacienților noștri

Am 3 luni de la operație si am slăbit 24 kg

In ultimii ani am început sa ma simt foarte complexata de felul in care arat, ma comparam cu toată lumea din jurul meu si nu ma mai puteam uita intr-o oglinda. Am luat aceasta decizie după numeroase încercări de a tine dieta fără niciun rezultat.

Pe lângă aspectul fizic, oboseam foarte tare după orice activitate pe care o faceam.
Am mers la domnul doctor Alexandru Velici, un om extraordinar, care mi-a explicat in detaliu fiecare pas din aceasta procedura.

După operație, am ținut legătura cu dansul, fiind disponibil oricand pentru a ma ajuta cu orice nelămuririre si informație de care am avut nevoie.
Acum am 3 luni de la operație si am slăbit 24 de kg. Ma simt foarte bine in pielea mea acum, sunt foarte mulțumită cu decizia pe care am luat-o.
Recomand din suflet aceasta intervenție care îți schimba total viața!

 

A doua zi de nastere la minus 69kg

Astazi este a doua mea zi de nastere.

Implinesc un an de la cea mai buna decizie din viata mea si sunt mai fericita ca oricand. Un an in care totul s-a schimbat. De la increderea in sine, la activitatile pe care le fac.

Cuvintele nu sunt de ajuns sa va pot mulțumi pentru tot ce ați făcut pentru mine. Mi-ați dat o a doua șansă la viata la care visam, acest vis s-a îndeplini datorita intervenției realizate de dumneavoastră.

Daca inca este cineva care sta si se gandeste si intoarce aceasta idee pe toate partile, am fost si eu acolo… si nu regret nicio clipa decizia luata. Sa fim sanatosi cu totii! ❤️

-69 kg recomand Velici Alexandru

Un minus de 31kg în 4 luni

Am 4 luni jumate de la operație și un minus de 31 kg.

Am pornit de la 133, foarte greu, dureri de picioare, mâini umflate, oboseala, tensiune, balonare și multe alte probleme pe care le înfruntă o persoană supraponderală. Cea mai mare problema și durere sufleteasca a fost acum 2 ani când s-a născut nepoțica mea, nu puteam sa am grija de ea asa cum as fi dorit, din cauza greutății, fiul meu a observat aceasta supărare a mea și el m-a încurajat si fizic și mental ca este timpul sa fac aceasta operație și de aici a pornit totul.

Domnul dr. Alexandru Velici mi-a dat mare încredere și cele mai bune sfaturi, zâmbetul cu care m-a întâmpinat, cu care m-a tratat atât dânsul, cât și întreaga echipă care s-a ocupat de mine, totul la superlativ. Ma simt bine, ma simt fericita, împlinită, nu pot sa cred ca sunt un alt om, mi-am recăpătat pofta de viata și sunt și cea mai fericita bunica.

Multumesc domnule doctor Alexandru Velici, mulțumesc pentru tot ce faceți pentru oameni ca noi, sa fiți sănătos că aveți mâini de aur.

Veronica, 49ani, București.

De la 141kg la 91kg în 6 luni

Bună ziua, domnule doctor! Ma numesc Francesco, am 47 de ani, am avut 141 de kg și acum dupa 6 luni am ajuns la 91 de kg.

Ma simt norocos ca am avut parte de un doctor capabil și dedicat profesiei sale, va mulțumesc anticipat și de câte ori o sa am ocazia. Acestea sunt pozele cu mine la 141 de kg si la 91 kg.

 

40kg în 4 luni

Gabriel, 54 de ani, Giurgiu.
 
Acum 4 luni și jumătate am luat cea mai buna decizie din viața mea. Dintr-o persoană obeza (130 de kg), diabetica(130 de unități de insulina) hipertensiv și cu un preinfarct, fumător am ajuns după 4 luni și jumătate la 90 de kg, cu analize bune, fara tratament cu insulina, glicemiile sunt in jur de 90, tensiunea arteriala mica și un minim de tratament.
 
Operația a fost gastric sleeve. Am avut teama de anestezie și operație,dar fara nici o justificare.
 
Sunt foarte mulțumit de toată experiența avută și de profesionalismul și răbdarea domnului Dr Alexandru Velici care mi-a răspuns la mesaje in timp foarte scurt de cate ori am avut întrebări. Recomand cu încredere operația.